MOTIVE SERVICE D.O.O.

Motive Service je eden izmed večjih ponudnikov koordinacije jamstev za rabljena vozila v Sloveniji. Na slovenskem tržišču smo prisotni od leta 2010, na Evropskem pa kar dobrih 20 let.

Podjetje je v zadnjih nekaj letih okrepilo poslovanje in razvilo številne ter inovativne produkte koordinacije in upravljanja. Podjetje ob tem zasleduje donosen in diverzificiran razvoj trga cestne pomoči, rezervnih delov in svetovanja.

Motive Service snuje in pripravlja ponudbe za profesionalce na področju avtomobilskih storitev, zlasti v smislu upravljanja poprodajnih aktivnosti. Gre za ponudbo tipičnih rešitev, kakor tudi specifičnih, oblikovanih za potrebe posameznih večjih naročnikov, vpetih v aktivnosti upravljanja in deležnih stalnega usposabljanja in obveščanja na področju voznega parka osebnih vozil.

Koordinacija jamstev je na voljo za vozila do 14 leta starosti in do maksimalno 250 000 prevoženih kilometrov, razdeljena je pa na 5 paketov. Izbira paketa je odvisna od starosti vozila, prevoženih kilometrov ter obsežnosti kritja. Koordinacijo jamstva je možno skleniti za obdobje 6, 12 ali 24 mesecev.

Pri jamstvu gre za pogodbeno zavezo, s katero se imetniku jamstva v določenem obdobju in do določenega števila prevoženih kilometrov krije v jamstvu določene stroške nadomestnih delov in servisnih storitev, izključno pri svojih pogodbenih izvajalcih.

V Sloveniji imamo več kot 70 pogodbenih serviserjev, kjer se hitro in učinkovito odpravljajo okvare. Že 9 leto na slovenskem tržišču sodelujemo tudi z AMZS-jem, ki uspešno v sklopu dejavnosti naše družbe opravljajo storitev vleke vozila v okvari 365 dni v letu/24 ur na dan ter nudijo storitev klicnega centra.
Sodelovanje z AMZS nam v primeru okvare vašega vozila omogoča nuditi do 35km brezplačne avtovleke.

S pomočjo kvalitetno in celostno zasnovanega produkta, želimo zadovoljiti tudi potrebe najzahtevnejših prodajalcev rabljenih in novih vozil. Nenehno izobraževanje na področju podaljšanih jamstev, rezervnih delov in servisnih storitev nam zagotavlja vodilno mesto na slovenskem tržišču.

Motive Service svojim naročnikom in poslovnim partnerjem daje na razpolago specifičen “know-how” svetovalcev, ki so strokovnjaki na področju upravljanja poprodajnih aktivnosti, osebje za vodenje preventivnih popravil in mrežo avtoservisov na območju, ki pokriva celotno Evropo.

S svojimi kvalitetnimi in celostno zasnovanimi storitvami želimo zadovoljiti potrebe še najzahtevnejših prodajalcev rabljenih in novih vozil. Nenehno izobraževanje in nadgrajevanje na področju podaljšanih jamstev, rezervnih delov in servisnih storitev nam zagotavlja vodilno mesto na slovenskem tržišču.

PREDNOSTNE TOČKE

Pomoč na cesti 24 ur na dan, vse dni v letu
Klicni center AMZS z enkratno brezplačno vleko v dobi trajanja jamstva
Kakovostna ter hitra odprava okvar
Ni obvezne soudeležbe
Vrhunska servisna mreža v vseh regijah Slovenije

ZLATI CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI - 2021

Izdajatelj: DUN & BRADSTREET Slovenija

DUN & BRADSTREET certifikat bonitetne odličnosti je v poslovnem svetu sprejeta izkaznica o nadpovprečni kakovosti poslovanja podjetja. Na osnovi sprotnih informacij o poslovanju ter podatkov iz preteklih let se certifikat podeljuje za obdobje naslednjih 12 mesecev od dneva izdaje. Več deset statistično značilnih spremenljivk, preverjenih formul na podlagi finančnih podatkov, blokad, plačilnih navad ter tožb dokazuje varnost, konkurenčnost, trajnost, stabilnost, vzornost in zanesljivost poslovnih subjektov. Višji kot je certifikat bonitetne odličnosti, večje zaupanje in ugled uživa na trgu.

BONITETNA ODLIČNOST = VARNOST, VZORNOST, USPEŠNOST

Z mednarodno uveljavljeno prakso certificiranja poslovni subjekti utrjujejo svoj ugled ter dodatno zaupanje tako v domačem kot tujem poslovnem okolju. DUN & BRADSTREET certifikat bonitete odličnosti ne odraža zgolj več kot leto dni stare finančne slike podjetja, temveč vključuje velik nabor statistično relevantnih in ažurnih podatkov o trendih, ki z naprednimi analitičnimi algoritmi kažejo na verjetnost (ne)uspeha podjetja.

Certifikati za prihodnjih 12 mesecev napovedujejo varnost pred izbrisi ali insolventnostjo, prisilno poravnavo ali likvidacijo, izbrisom iz poslovnega registra, blokado transakcijskih računov subjekta. Bonitetna odličnosti poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline.